Interessert i religion?
 • Jeg har oppsummert 10 års research på religion på min blogg.

  Virkelig verdt lesning, for de med religiøs og moralsk interesse.

  Moderne samfunn og lovprinsipper som Lex Naturalis settes i forbindelse med klassisk monoteisme, og facistiske sekter refuteres.

  Det er også en stor refutasjon av psykiatri, som er en veldig stor illusjon folk tror på idag, som virkelig bør analyseres slik at man kan forstå graden av irrasjonalitet. Det er en voksende facisme, og noe som er svært menneskefiendtlig.

  Også en refutasjon av homofili, som jo også er et fantasikonsept som mange har blitt fortalt er virkelig i dag, men ser man på fenomenet, med ærlige øyne, så vil man jo se sterkt avvikende adferd. Og en forkjærlighet for facisme.

  Med avgudsdyrkning og slike fantasikonsepter refutert, så er veien til et fredelig og anstendig samfunn gjort klart.

  Og også det man kaller "norsk identitet" idag er et fantasikonsept. Norske nasjonale symboler inkluderer en løve fra Afrika, og Tor og Odin er tyrkisk-asiatiske. Og flagget er en totempæl, som selvfølgelig ingen tilhører. Og monarkiet "konge og dronning" er heller ikke norskt. Dette er rester av gammel avgudsdyrkning.

  Med universielle monoteistiske verdier, er det ingen konflikt.

  Priset være Gud.

  Gud har ikke partnere.

  I tillegg til det er det også optimisasjonstips for PC, for de mere erfarne PC-brukerne på ingeniør-side, og også litt elektronisk musikk på musikk-siden.

  Fred være med deg.

  http://ovekarlsen.com/Blog/

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

I denne diskusjonen